Billeder af samlinger

Her er billeder af togets samlinger, igen i snevejr.

Som man kan se af billederne er samlingerne blot en plan sort flade. Men når man kigger nærmere er der flere detaljer som jeg er nød til at tage højde for når modellen skal laves.

Den blanke sorte plade dækker hele området der ikke er en del af gennemgangen mellem de to vogne. Denne gennemgang har en væg som en harmonika, så denne skal laves i et blødt materiale som gummi eller plastic.

Øverst i begge sider er der et sort rør langs togets retning, eller rettere to rør, hvor et ligger inde i det andet, så det kan forskydes i længden. Da sving på en modelbane kan blive lidt skarpere end i den virkelige verden, må jeg nok også lave disse af gummi eller blød plastic


Lige over gennemgangen er der på skrå en stang mellem de to vogne. Denne stang er nok med til at afstive konstruktionen, samt at hjælpe med krængningen i sving. I model er dette nok ikke nødvendigt og jeg kan lave den i et blødt materiale.

På dette billed ses de to øverste rør tydeligt.

Mellem de to identiske togstammer er samlingen ikke helt som de andre. Samlingen er dobbelt så lang som de andre, og der er hverken rør eller stænger i toppen eller på skrå.


Comments