Station Lyngby


Lyngby Station er en station på Nordbanen, og er dermed en del af S-togs-systemet. Stationen er placeret centralt i Lyngby, og med dens store busterminal er den central for bustransporten i de nordlige forstæder til København.

Billedet er fra Google Earth, hvor jeg har sammensat en række billeder så jeg får hele stationen i en høj opløsning. De sammensatte billed har en opløsning på 12000*6000, men dette er så skaleret ned til 2500*1277.

Stationen har 2 perroner og har stationsbygningen liggende på den ene side. På taget af stationsbygningen løber en motorvej, der fortsætter langs med banen. I modulet er jeg nød til at lade motorvejen dreje så den går ud over siden af modulet, da det jo ikke er tilladt at lade veje løbe over modulets endestykker.

Busterminalen fylder den ene side af modulet, og på den anden side er der to store bygninger der huser Realkredit Danmark og Cowi. Bag disse bygninger ligger min arbejdsplads, men den bliver der nok ikke plads til på modulet. I den nordlige ende af stationen er der en tunnel under stationen. I den sydlige ende løber banen under en vejbro, så der er mange gode detaljer, som vil gøre modulets forbilled let genkendeligt.

Sporføringen er rimelig simple og passer godt til et modul.
Comments