Banens Historie‎ > ‎

Modulbane 1

Denne bane blev droppet, se Modulbane 2.

Dette er Hillerød station som modul. Selv om længden af modulerne i de fleste standarder er fri, vil dette modul skulle opbygges af flere (7) modul stykker, da den samlede længde er 10 meter. Hvis modulerne bliver meget over 1,5 meter er det ikke let at transporterer dem i bil, og de vil sikkert også komme til at veje meget.


Dette vil være et fantastisk modul at bygge. Man vil have et af landets fedeste stations moduler, men man ville jo ikke have en bane selv som man kunne køre med. For at have en bane skulle man lave et par landskabs moduler og tre vende stykker.

For at kunne køre på banen skulle jeg anvende hele stuen, og det tror jeg ikke at fruen ville acceptere.

Dette projekt egner sig ikke til privat drift, så selv om man vælger at bygge i moduler skal man sørge for at holde designet nede på samme niveau som når man laver pladebaner.

Så hvis banen skal laves i moduler, skal man tage designet som i pladebane 2 og fordele det over et antal moduler, hvorved man undgår de mange 90 graders sving.

Men selv om man byggede pladebane 2 som moduler, ville man ikke kunne lave de mange forbindelser der er i dette layout, da modulerne ville ende langt fra hinanden, derfor vil den kørsel der kan laves blive meget mere realistisk - men også mere kedelig.
Comments